vaardigheden TRAINEN

Verbuildinglab organiseert en faciliteert werksessies om te komen tot nieuwe inzichten,
vaardigheden, gedragen oplossingen en waarde(n)volle processen.
Het vraagstuk op een creatieve, speelvolle manier benaderen en vervolgen vanuit logica, kennis en/of reflectie.

Verbuildinglab heeft een breed aanbod aan trainingen rondom communicatievaardigheden, creatieve- en improvisatievaardigheden. Zo kun je werken aan je eigen presentatievaardigheden door authentiek en ontspannen te leren vertellen voor een publiek. Wellicht wil je je communicatie versterken door het inzetten van eigen gemaakte visuals die de kern van je boodschap vertalen. Of wil je jouw improvisatiekracht, flexibiliteit en creativiteit versterken.

Verbuildinglab organiseert trainingen In-company voor teams, organisaties en bedrijven (lees hieronder verder). Ook is er een trainingsaanbod met open inschrijvingen (klik op onderstaande button) voor individuele medewerkers, ZZP’ers en andere geïnteresseerden.

Er is veel mogelijk op het gebied van In-company trainingen voor organisaties en bedrijven. Scrol verder voor een greep uit het aanbod. Gezamenlijk kijken we graag naar de leervraag vanuit de organisatie en kunnen de training verder op maat maken. Neem vrijblijvend contact met Verbuildinglab voor de mogelijkheden en voor een vraag naar een offerte.