vaardigheden TRAINEN

Verbuildinglab heeft een breed aanbod aan trainingen rondom communicatievaardigheden, creatieve- en improvisatievaardigheden.
Zo kun je werken aan je eigen presentatievaardigheden door authentiek en ontspannen te leren vertellen voor een publiek.
Wellicht wil je je communicatie versterken door het inzetten van eigen gemaakte visuals die de kern van je boodschap vertalen.
Bij Verbuildinglab ben je ook op de goede plek om improvisatiekracht, flexibiliteit en creativiteit versterken van jouw of een team te versterken.

Verbuildinglab heeft een breed aanbod in verschillende creatieve, communicatieve trainingen. Hieronder zie je welke trainingen er momenteel allemaal worden aangeboden. Het aanbod kan In-company worden georganiseerd en er zijn regelmatig data met open inschrijvingen voor individuele medewerkers, ZZP’ers en andere geïnteresseerden. Klik op de training voor meer informatie.

Zit de juiste training er niet tussen voor jouw team of organisatie? Neem gerust vrijblijvend contact met Verbuildinglab, we denken graag mee en kunnen trainingen vaak ook op  maat maken.