Zeg ‘t Visueel

Zeg 't Visueel online volgen

Door de Coronacrisis bieden we de training zakelijk visueel leren communiceren nu tijdelijk met een online training aan.

Juist in deze tijd van crisis kan zakelijk visuele communicatie voor helderheid zorgen. Jij wil toch ook de kern van je boodschap raken, dat mensen je begrijpen en dat je boodschap onthouden wordt? Visuals werken verhelderend in communicatie richting je collega’s en doelgroep om duidelijk te maken wat je bedoelt, samen de neuzen dezelfde kant op krijgen.  Met (zakelijke) visuele communicatie krijg je dit voor elkaar. En ja, ook jij kan tekenen.

Gebruik Visuals! Een krachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw verhaal begrepen én onthouden wordt. Je laat de kern van je verhaal letterlijk zien, je zoekt de essentie op en laat de rest voor wat het is.  Plannen worden leesbaar en presentaties levendig en je boodschap komt kraakhelder over. Tijdens deze inspirerende, praktische  sessie:

    • Ontdek je de impact van visueel communiceren en wat dit voor jou kan betekenen;
    • Leer je hoe je visuals zinvol en gemakkelijk kan toepassen;
    • Leer je de eerste tekentechnieken en ervaar je dat iedereen kan tekenen;
    • Leer je concrete en abstracte zaken te tekenen en op een simpele manier personen te visualiseren;
    • Heb je een start gemaakt met het maken van je eigen visuele bibliotheek die je meteen kan toepassen in je werk of ander doeleinden.

Praktisch:

De training wordt gegeven volgens de RIVM richtlijnen en vindt plaats in of rondom Sneek/Leeuwarden. Mocht het ter zijner tijd niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, dan wordt de training online gegeven en kun je hem vanuit huis volgen. Voor aanvang van de sessie ontvang je inloggegevens.

De kosten van deze training bedragen € 155,- (inclusief materiaal, exclusief BTW).

Hieronder de mogelijkheid tot inschrijven.

AANMELDEN