Zeg ‘t Visueel

Zeg 't Visueel

Kom tot de kern van je boodschap en zeg het met visuals

Wil jij de kern van je boodschap raken, dat je collega's en je doelgroep je begrijpen en dat je boodschap onthouden wordt? Leer dan de basis van zakelijke visuele communicatie en "Zeg 't visueel".  Je zal merken dat de neuzen dezelfde kant op gaan wanneer je de boodschap niet alleen met woorden brengt, maar ook met visuals.  En ja, ook jij kan leren visueel te communiceren.

 

Visuele communicatie is een krachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw verhaal begrepen én onthouden wordt. Je laat de kern van je verhaal letterlijk zien, je zoekt de essentie op en laat de rest voor wat het is.  Plannen worden leesbaar en presentaties levendig en je boodschap komt kraakhelder over. Tijdens deze inspirerende, praktische  sessie:

  • Ontdek je de impact van visueel communiceren en wat dit voor jou kan betekenen;
  • Leer je hoe je visuele communicatie zinvol en gemakkelijk kan toepassen;
  • Leer je de basis tekentechnieken en ervaar je dat iedereen kan tekenen;
  • Leer je concrete en abstracte zaken te tekenen en op een simpele manier personen te visualiseren;
  • Heb je een start gemaakt met het maken van je eigen visuele bibliotheek die je meteen kan toepassen in je werk of ander doeleinden.

Praktisch:

 • Op vrijdag 11 oktober 2024 vindt er weer een training plaats van 9.00 uur tot 12.30 uur. De training vindt plaats in of rondom Sneek/Leeuwarden. De kosten van deze training bedragen € 189,-. Ben je een vroege vogel en meld je je aan voor 1 september 2024, dan betaal je € 155,-. De genoemde prijzen zijn inclusief een materialenpakket en exclusief BTW.
 • De training "Zeg 't visueel" kan ook In-company worden georganiseerd. Neem vrijblijvend contact op met Verbuildinglab voor de mogelijkheden en een offerte.

AANMELDEN