Zeg ‘t Visueel

Zeg 't Visueel

Kom tot de kern van je boodschap en zeg het met visuals

Wil jij de kern van je boodschap raken, dat je collega's en je doelgroep je begrijpen en dat je boodschap onthouden wordt? Visuals werken verhelderend in communicatie met anderen om duidelijk te maken wat je bedoelt.  Door zakelijk visuele communicatie in te zetten gaan de neuzen dezelfde kant op.  En ja, ook jij kan dit leren.

Gebruik Visuals! Een krachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw verhaal begrepen én onthouden wordt. Je laat de kern van je verhaal letterlijk zien, je zoekt de essentie op en laat de rest voor wat het is.  Plannen worden leesbaar en presentaties levendig en je boodschap komt kraakhelder over. Tijdens deze inspirerende, praktische  sessie:

    • Ontdek je de impact van visueel communiceren en wat dit voor jou kan betekenen;
    • Leer je hoe je visuals zinvol en gemakkelijk kan toepassen;
    • Leer je de eerste tekentechnieken en ervaar je dat iedereen kan tekenen;
    • Leer je concrete en abstracte zaken te tekenen en op een simpele manier personen te visualiseren;
    • Heb je een start gemaakt met het maken van je eigen visuele bibliotheek die je meteen kan toepassen in je werk of ander doeleinden.

Praktisch:

De training wordt gegeven volgens de RIVM richtlijnen en vindt plaats in of rondom Sneek/Leeuwarden. Mocht het ter zijner tijd niet mogelijk zijn om fysiek bij elkaar te komen, dan wordt de training online gegeven en kun je hem vanuit huis volgen. Voor aanvang van de sessie ontvang je inloggegevens.

De kosten van deze training bedragen € 155,- (inclusief materiaal, exclusief BTW).

Hieronder de mogelijkheid tot inschrijven. Mocht je meteen in het diep willen springen en ook de vervolgtraining "Zeg 't Visueel op je werk" willen volgen? Klik dan hier voor meer informatie over deze training.

AANMELDEN