WIE IS...

Bij Verbuildinglab helpen we bedrijven en organisaties graag verder met een creatief, gestructureerde en een mensgerichte houding.

In 2018 is Symen Sjoerd gestart met Verbuildinglab. "Na ongeveer 15 jaar loondienst werd het tijd om volledig voor mijn passie te gaan. Voor mij is dit training geven, mensen, teams en organisaties anders laten denken, creativiteit gericht inzetten om doelen te bereiken".

Symen Sjoerd is opgegroeid in een ondernemersgezin. "Thuis hadden we een melkveehouderijbedrijf waar ik met veel plezier heb meegeholpen. Het bedrijf overnemen zag ik echter niet zitten. Ik was graag iets meer onder de mensen en als kleine jongen stond ik graag voor groepen mensen iets te vertellen". Na het halen van een tweedegraads bevoegdheid om voor de klas te staan heeft Symen Sjoerd de keuze gemaakt om als projectleider aan de slag te gaan bij verschillende Welzijnsorganisaties. "Voor mij waren trainingen geven, samenwerkingsprocessen begeleiden, sessies faciliteren in het werk de krenten in de pap". Creatief, gestructureerd en mensgericht typeren Symen Sjoerd in zijn werk. "Juist dat creatieve stuk heb ik de afgelopen jaren doorontwikkeld. Vanuit Verbuildinglab zet ik creativiteit op een mens- en doelgerichte manier in tijdens trainingen, het faciliteren van sessies en visualiseren van een boodschap. In het werk probeer ik zaken zoveel mogelijk simpel en leuk te maken. Dit werkt voor mij en voor de klant!". Lijkt het je leuk om verder kennis te maken? Neem gerust vrijblijvend contact met Symen Sjoerd op voor een informatief bakje koffie.

 

 

 

Nadat Symen Sjoerd is afgestudeerd als Tweedegraads bevoegd student heeft hij verschillende trainingen/opleidingen gevolgd.

2022 - Opleiding tot presentatiecoach - School voor Presentatiecoaching

2021 - Advanced  Applied Improvisation (training for trainers) - F-Act Training & coaching

2019 - Train de trainer Toegepaste Improvisatie in de werkpraktijk - F-Act Training & coaching

2019 - Basistraining Verhalen vertellen - Vertelacademie

2018 - Visueel Leiderschap - De Betekenaar

2017 - Train de Trainer LEGO® SERIOUS PLAY® - Bricks & Business

2016 - Training Creatief Denken - COCD