WIE IS...

Bij Verbuildinglab helpen we bedrijven en organisaties graag verder met een creatief, gestructureerde en een mensgerichte houding.

De drijvende kracht achter Verbuildinglab is Symen Sjoerd de Vries. Bij Verbuildinglab komen al mijn kwaliteiten en talenten samen. Met een creatief, gestructureerd brein en een mensgerichte houding help ik organisaties en bedrijven graag verder. Ik ben opgegroeid in een ondernemingsgezin en als kleine jongen stond ik graag in de schijnwerper. Voor de groep staan doe ik nog steeds met plezier en passie, maar nu als Proces Facilitator met de nodige bagage. Een tweedegraads bevoegdheid in lesgeven is in mijn bezit en ik ben als Proces Facilitator gecertificeerd in Creatief Denken, LEGO SERIOUS PLAY en Visueel Leiderschap (afronding 2018). Ik ben hiervoor ongeveer 15 jaar als projectleider in Welzijnsland actief geweest en heb ruime ervaring in het vormgeven van processen met verschillende partijen, komen tot innovatie en ontwikkelen van nieuwe projecten.

Als Proces Facilitator wil ik organisaties en bedrijven laten groeien en floreren. Tijdens sessies onder de juiste omstandigheden de medewerkers gedragen oplossingen laten bedenken voor hun probleem is waar ik in de ochtend graag mijn wekker voor zet en fluitend voor naar mijn werk ga.

Laten we kennismaken. Ik vertel graag iets meer over mijzelf en Verbuildinglab. Maar ik ben ook nieuwsgierig naar jou. Welke vraagstukken spelen er bij jouw organisatie of bedrijf? Wat staat er in de weg in het verwezenlijken van je doel? Laten we in gesprek gaan en het vraagstuk eens op een andere manier benaderen met een nodige dosis gestructureerde creativiteit en verbeeldingskracht.