Verandering omarmen en uitpakken

Sessie "Verandering omarmen en uitpakken"

Stretch je wendbaarheid, flexibiliteit en improvisatievermogen

Zo snel het weer kan veranderen, lijkt verandering op het werk soms ook aan de orde van de dag. Terwijl jij juist behoefte hebt aan zekerheid en aan een vast omlijnd plan. Waar je voorheen een plan voor de lange termijn kon vaststellen, moet je tegenwoordig regelmatig de plannen bijsturen en schakelen, helemaal nu in tijden van Corona. De veranderingen kunnen we niet stoppen, we kunnen wel onze wendbaarheid, flexibiliteit en improvisatievermogen vergroten. Wordt de verandering de baas, omarm ze en pak ze uit.

Gedurende de training “Verandering omarmen en uitpakken” leer je skills om op veranderende omstandigheden in te spelen. Je creëert voor jezelf rust en vergroot je improvisatievermogen en daarmee ook je flexibiliteit, wendbaarheid en innovatiekracht. Wanneer je in staat bent om te improviseren, zul je zien en ervaren dat verandering eerder voelt als een cadeau die je omarmt en mag uitpakken, dan als een vervelende wegblokkade.

Tijdens deze training leer/ervaar je:

  • In het moment waarnemen en handelen;
  • Met zelfvertrouwen in te spelen op veranderende omstandigheden;
  • Zonder veel zorgen in het diepe te springen;
  • Hoe je snel superieure, creatieve en innovatieve ideeën kunt genereren;
  • Hoe je in verbinding met jezelf, collega’s en team samen verder bouwt aan een verandering;
  • Flexibele en snelle houding aan kan nemen in tijden van verandering.

De training is interactief en speelvol van opzet. Je leert door te ervaren. Naast theorie rondom improvisatie, leer je met name door te ervaren, bewustwording en reflectie. Zo verzamel je handvatten die voor jou persoonlijk werken en waarmee jij veranderingen de baas wordt.

Wat eerdere deelnemers na afloop zeiden:
"Goed toepasbaar, zet aan tot denken"
"Veel humor, actief, maar ook veel reflectiemomenten"
"Werkvormen zijn simpel, creatief en zinvol"
"Komt snel to the point"

 

PRAKTISCH I De training vindt plaats op vrijdag 18 juni van 9.30 uur tot 12.30 uur. De locatie zal in/of rondom Sneek/Leeuwarden zijn. Mochten de Corona-maatregelen een fysieke training niet mogelijk maken, dan wordt de training online gegeven. Tijdens de training worden de dan geldende Rijksoverheid richtlijnen rondom Corona in acht genomen. We werken met kleine groepen van max 6 personen.

De kosten voor deze training volledig verzorgde training bedragen € 165,-. Het bedrag is exclusief BTW. Het is een training met open inschrijvingen. Organiseer je de training liever In-company, dat kan natuurlijk ook. Neem contact op met Verbuildinglab voor de mogelijkheden.

 

AANMELDEN