Improvisatie Inspiratie

Improvisatie Inspiratie

Met spelplezier en een glimlach komen tot mooie inzichten.

Tijd om te werken aan je eigen Softskills? Doe dat op een energieke, speelvolle en inspirerende manier waarbij je het gedachtengoed van improvisatie theater ontdekt.  Improvisatie theater is niet alleen leuk om te proberen en te doen, je zal merken dat vanuit het spelplezier verschillende inzichten en wellicht levenslessen je aan komen waaien.

Improvisatiespelers beheersen als de besten softskills als los kunnen laten, in het moment zijn, samenwerken, in het diepe durven springen, fouten mogen maken en oplossen, accepteren en aanpassen en schakelen tussen leiden en volgen. Spelenderwijs verkennen we deze softskills tijdens deze improvisatie inspiratiedag in een veilige setting. Vanuit plezier en inspiratie staan we vervolgens stil welke mooie inzichten en lessen je voor jezelf meeneemt uit de ervaring op de ‘speelvloer’ richting het dagelijkse (werk)leven.

Wat kan dan de opbrengst zijn? Tipje van de sluier? Improvisatievaardigheden kunnen leiden tot groei, meer zelfvertrouwen, meer creativiteit en spontaniteit, meer flow, versterking van je intuïtie, niet te veel denken maar doen, loslaten in plaats van willen controleren, meebewegen, flexibel en wendbaar zijn, connectie en verbinding maken en ontspannen en natuurlijk spreken in het openbaar.

We leren deze dag door plezier te maken. Wanneer je plezier hebt, leer je makkelijker en onthoud je het geleerde ook nog eens beter. Bij plezier komt er dopamine in je hersenen vrij, waardoor een boodschap tussen de hersencellen veel makkelijker wordt doorgegeven.

Lijkt het je ook leuk om met een glimlach te leren? Vrijdag 30 augustus organiseert Verbuildinglab de Improvisatie Inspiratie. We starten om 9.30 uur en eindigen de dag om 16.30 uur. Tussen de middag is er een heerlijk verzorgde lunch. De kosten van deze volledig verzorgde dag zijn € 145,-. Ga je voor de Snelle Jelle korting? Meld je dan voor 1 augustus aan betaal slechts 115,-. Alle genoemde bedragen zijn inclusief koffie en thee en lunch. De bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Wil je "Improvisatie Inspiratie" In-company aanbieden? Dat kan ook. Neem vrijblijvend contact op met Verbuildinglab via het aanmeldformulier hieronder.

AANMELDEN