#REFRESH @Work sessie

#REFRESH @Work sessie

Herken je dit? Je wil doorgroeien en ontwikkelen in je werk, maar het komt er maar niet van...

Je wil doorgroeien in je werk, maar hoe dan? Je zegt regelmatig dat je een andere baan wil, maar wat voor werk wil je dan precies? Je wil voor jezelf beginnen, maar durf er tot nu toe alleen maar over te fantaseren. Of je wil je bedrijf door ontwikkelen, maar je wordt geleefd door de waan van de dag.

Verbuildinglab helpt je door tijdens de #REFRESH @WORK SESSIE op een verassende, creatieve manier anders naar het vraagstuk te kijken. Een combinatie tussen verbeelden en reflecteren. Aan het einde van de sessie heb je helder in beeld:

  • Waar je nu staat in je werk. Wanneer zit je in een flow en wat zijn de energievreters?
  • Welke koers je wil varen. Hoe ziet je ideale werkplek in de toekomst er uit?
  • Welke drijfveren jou in je kracht zetten.
  • Welke obstakels je weerhouden om stappen te zetten en hoe ze met je toekomstplannen in verhouding staan.
  • Handvatten om de obstakels te omzeilen of weg te nemen.
  • Nieuwe inzichten in je eigen proces en te nemen stappen om je werkdoel te behalen met behulp van adviezen uit onverwachte hoek.

Onder de enthousiaste begeleiding van Verbuildinglab, belicht je tijdens een vier tot vijf uur durende sessie je vraagstuk van verschillende kanten. Je doorloopt de sessie individueel, dus er is échte aandacht voor jou. Aan het einde van de sessie ga je met een ingevulde visuele #REFRESH @WORK MAP naar huis. De MAP geeft een visuele weergave van je inzichten en zorgt ervoor dat je op koers blijft. Voor deze zinvolle sessie betaal je € 340,- (bedrag is exclusief BTW). Tip: als je in loondienst bent, kun je wellicht je Persoonlijk Ontwikkelbudget inzetten.

Wil je na de #REFRESH @WORKSESSIE een stok achter de deur houden om echt stappen te zetten? Dan helpen we je daar graag bij met zogenaamde SPARSESSIES. Waar loop je tegen aan en wat vind je lastig. We gaan op een creatieve manier sparren zodat je met nieuwe inzichten weer verder kan.

Ben jij toe aan een #REFRESH @WORK SESSIE? Of wil je meer informatie? Stuur een mail naar info@verbuildinglab.nl of bel met 06-11132495.

 

Recensie deelnemers #REFRESH @WORK SESSIE:

Die baan van mij! Ik ben zo gaan twijfelen: wil ik blijven werken als psychologe tot mijn 70e? Er is nog zoveel ander leuks om te doen. Maar dan? En waar begin ik?
De #REFRESH @WORK SESSIE! van Verbuildinglab belooft verassend en creatief te zijn en met behulp van verbeelding te werken. Dat klinkt als iets dat bij mij past! Maar die prijs, is dat niet wat veel?
Echter, vanaf het begin van de sessie greep de manier van werken me bij de kladden. Het was... heerlijk en verslavend om met mijn handen, op een creatieve manier (combinatie van LEGO® SERIOUS PLAY® en Visueel Communiceren), de puzzels in mijn hoofd aan te pakken. Hierdoor kwamen er inzichten naar boven die in een gesprek niet tevoorschijn zouden komen. Symen Sjoerd luisterde goed, en keek echt naar waar ik mee kwam. Hij raakte me met zijn feedback. Een intensieve sessie. Maar nu heb ik op een rijtje, (met poster en foto’s gevisualiseerd) wat in mijn hoofd soms een zompige brij aan pro en contra’s en cirkelredeneringen zijn. Ik weet weer waar ik naar toe wil, waar ik wil beginnen, wat ik wil behouden en waar ik liever vanaf wil. Ik heb helder hoe ik mezelf kan helpen mijn verdere tocht op het carrièrepad. Let’s go for it!

Maike Bouma

 

Ik heb onlangs een #REFRESH @WORK SESSIE bij Verbuildinglab gevolgd. Een echte aanrader. Het visualiseren van mijn gedachtes en emoties met behulp van LEGO® SERIOUS PLAY® hebben mij meer inzicht gegeven in waar ik nu sta. Voor mij was dit een bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Vooral de adviezen uit onverwachte hoek hebben mij veel positieve energie gegeven. Verder was de sfeer heel ontspannen was de sessie goed verzorgd. Bedankt Symen Sjoerd!

Selena Ypma

 

AANMELDEN

FacebookLinkedIn