Zinvolle kerstactiviteit met je team

Zinvolle kerstactiviteit met je team

'Zeg 't Visueel- de Kersteditie'

Inmiddels zitten we in de 100 dagen voor kerst en is het eerste kerstliedje al op de radio gesignaleerd. Moet jij dit jaar het kerstuitje van je team regelen? Wat dacht je van "Zeg 't Visueel - de Kersteditie"

"Zeg 't visueel - de Kersteditie" is een activiteit waarbij het team op een zinvolle manier in de kerstsfeer komt. Haal de kerstballen en puntenslijper maar van zolder, want gedurende de activiteit wordt er toegewerkt naar een eigen gevisualiseerde ultieme kerstkaart. We starten met het eigen maken van de grondbeginselen van visueel communiceren. Al snel zal het team erachter komen dat je geen kunstenaar hoeft te zijn om simpele Visuals te maken. Vervolgens leert het team concrete zaken te tekenen die met kerst te maken hebben, maar ook abstracte zaken die meer op het bedrijf gericht zijn. Tot slot voegen we dit samen zodat er een unieke kerstkaart ontstaat.


Na afloop van de activiteit heb je niet alleen een leuke kerstkaart die je intern (of extern) kan verspreiden. Nee, je teamleden zijn ook meteen visuele helden geworden! Wanneer je zakelijk meer visueel communiceert, kom je tot de kern van je boodschap. Wordt de boodschap beter begrepen en blijft hij hangen. Wie wil dat nou niet!

Neem contact op met Verbuildinglab voor meer informatie en de mogelijkheden (info@verbuildinglab.nl of 06 11132495). Willen je collega's niet mee, maar wil je de kunst van het 'Visueel communiceren' je toch eigen maken, kijk dan eens bij de reguliere training 'Zeg 't Visueel'.