9 november Labsessie ‘Zeg’t Visueel’

9 november Labsessie 'ZEG 'T VISUEEL'

Meld je minimaal een maand van te voren aan en ontvang 'Snelle Jelle korting'!

Barst je op het werk van de goede ideeën en plannen? Merk je ook dat collega's je ideeën niet altijd begrijpen als je erover vertelt? En dat de ideeën al snel in de vergetelheid raken? Leer het Visueel te zeggen! Je verhaal komt dan tot de kern, wordt begrepen en blijft hangen. 9 november organiseert Verbuildinglab de Labsessie 'Zeg 't Visueel'.

Gebruik Visuals! Een krachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw verhaal begrepen én onthouden wordt. Je laat de kern van je verhaal letterlijk zien, je zoekt de essentie op en laat de rest voor wat het is.  Plannen worden leesbaar en presentaties levendig. Je boodschap komt kraakhelder over en de neuzen gaan dezelfde kant op. Tijdens deze inspirerende praktische Labsessie:

    • Ontdek je de impact van visueel communiceren en wat dit voor jou kan betekenen;
    • Leer je hoe je visuals zinvol en gemakkelijk kan toepassen;
    • Leer je de eerste tekentechnieken en ervaar je dat iedereen kan tekenen;
    • Heb je een start gemaakt met het maken van je eigen visuele bibliotheek die je meteen kan toepassen in je werk of ander doeleinden.

 

Praktisch:

Doe mee met de Labsessie 'Zeg 't Visueel' van vrijdag 9 november, van 9.00 uur tot 12.30 uur, met aansluitend een gezamenlijke lunch. De Labsessie vindt plaats bij MiXl in Sneek.

De kosten van de Labsessie zijn € 132,50,- per sessie. Als je gebruik maakt van de ‘Snelle Jelle’ aanmelding, door je voor 9 oktober aan te melden, betaal je maar € 112,50 per sessie. Het bedrag is inclusief trainingsmateriaal, koffie en thee en de afsluitende lunch, exclusief BTW.

Wil je meteen leren om visuals toe te passen op groot papier? Zodat je straks tijdens een presentatie of vergadering de aandacht trekt en de mensen meeneemt in je verhaal met een flipover?  Kijk dan even bij de training 'Zeg 't met een Powerflap'. Je volgt dan eerst 'Zeg 't visueel' van 9 november om vervolgens op 23 november de diepte in te gaan met de Powerflap sessie.

 

In-company

Organiseer je de sessie 'Zeg 't Visueel' liever In-company? Dat is mogelijk! Informeer bij Verbuildinglab voor de mogelijkheden (info@verbuildinglab.nl).

AANMELDEN

* Opzet en verzorging van programma. Heeft de sessie aan de verwachtingen voldaan? Wat werkte goed, ben je blij mee, wellicht boven verwachting? Waar had je misschien wat meer van verwacht?
* Hoe heb je de facilitatiestijl van Symen Sjoerd ervaren, wat vond je fijn, wat heb je eventueel gemist?