Wat staat er op jouw jaarplanning?

Wat staat er op jouw jaarplanning

Verbuildinglab helpt je graag met gestructureerde creativiteit

Heb je ook zo genoten van de feestdagen? Wellicht heb je echt even vakantie gehad en ben je er tussenuit geweest. Het nieuwe jaar is deze week écht begonnen. Wat staat er bij jouw op de jaarplanning? Verbuildinglab helpt je het komende jaar graag met anders denken.

We zorgen ervoor dat je organisatie of bedrijf meer creatieve tools in huis krijgt om vraagstukken het hoofd te bieden. Of we organiseren creatief, gestructureerde werksessies op maat om vraagstukken op een andere manier aan te vliegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • #REFRESH @WORK SESSIE: je wil doorgroeien in je werk, maar hoe dan? Je zegt regelmatig dat je wel een andere baan wil, maar wat? Tijdens deze 1 op 1 sessie krijg je de zaken scherp!
  • Zeg 't Visueel (ook In-Company): leer het Visueel te zeggen! Je verhaal komt dan tot de kern, wordt begrepen en blijft hangen. Ben je ook nog zoekende om woorden aan je verhaal te geven? Kies dan voor een 'een goed verhaal in woord en beeld'.
  • Worstel je met een vraagstuk? Verbuildinglab organiseert graag een 'sessie op maat' voor de medewerkers, om vanuit de Verbeelding tot oplossingen te komen.
  • Wellicht moet er een nieuwe visie worden vastgesteld, of is het tijd voor teambuilding?
  • Of is er een ander vraagstuk waar een nodige dosis gestructureerde creativiteit voor nodig is?

Alles start met een telefoontje of een mail naar Verbuildinglab (info@verbuildinglab.nl of 06-11132495). Of neem een kijkje op de website.