Een goed ondernemers, organisatieverhaal in woord en beeld

Een goed ondernemers, organisatieverhaal

In woord en beeld

Wil je ZICHTBAAR zijn? De betekenis/waarde van jouw onderneming of organisatie overtuigend en bezielend over het voetlicht brengen? Dusdanig dat het blijft hangen en wordt doorverteld? Meld je dan aan voor de inspirerende, vertragende  en gelijktijdig versnellende  tweedaagse ‘Een goed verhaal in woord en beeld’.

Elke organisatie of onderneming staat bol van verhalen. Tijdens deze tweedaagse duik je in die verhalen. Je staat stil bij verhalen die raken. Je ontdekt  jouw organisatie- of ondernemers verhaal:  “Dit ben ik, hier sta ik voor, hier ga ik voor.”  Je leert hoe je jouw verhaal op een terloopse en natuurlijke manier kunt vertellen. Gedurende de tweedaagse kom je niet alleen tot een pakkend verhaal, je leert het ook om te zetten naar beeld. Je leert de basis van visualiseren en zal merken dat met het visuele alfabet iedereen kan tekenen en nog meer op verhaal komt. Met de storyteltechniek in combinatie met visuals trek je de aandacht met je boodschap die puur is, pakt en blijft hangen.

Dag 1  van 09.30  tot  16.30 uur: the Basics van storytelling en tekenen

  • Storytelling in een notendop
  • Op het spoor komen van je eigen verhalen
  • Ingredienten van een goed verhaal
  • Kennismaken met de eerste tekentechnieken
  • Start van je eigen visuele bibliotheek passend bij je verhaal

 Dag 2:  van 09.30  tot  16.30 uur: de verdieping

  • Sterker maken van je eigen verhaal
  • Aansprekend vertellen van je eigen verhaal
  • De 10 vuistregels om je visuals sterker te maken.

Praktische informatie
De training wordt verzorgd door Riemie van Dijk (Enerrgy) in samenwerking met Symen Sjoerd de Vries (Verbuildinglab). Riemie zorgt met haar expertise in storytelling voor het ‘woord’ en Symen Sjoerd met zijn ervaring op het gebied van visualiseren voor het ‘beeld’. Tijdens de training zal er veel ruimte en aandacht zijn om jouw verhaal in woord en beeld te vormen. De groep bestaat dan ook uit maximaal 6 deelnemers. De tweedaagse vindt plaats in de weidse Friese Greidhoek:  het landelijk gelegen Easterwierrum. De kosten voor de tweedaagse zijn € 970,-. Het bedrag is inclusief trainingsmateriaal, koffie en thee en lunch (op beide dagen), exclusief BTW en eventuele overnachting in de omgeving.

 

AANMELDEN