6 juli Labsessie ‘ZEGT ‘T VISUEEL’

Labsessie 'ZEG 'T VISUEEL'

Meld je voor 1 juni met 'Snelle Jelle korting' aan!

Barst je op het werk van de goede ideeën en plannen? Merk je ook dat collega's je ideeën niet altijd begrijpen als je erover vertelt? En dat de ideeën al snel in de vergetelheid raken? Leer het Visueel te zeggen! Je verhaal komt dan tot de kern, wordt begrepen en blijft hangen.

 

Wanneer: vrijdag 6 juli 2018

Tijd:  9.00 uur tot 12.30 uur

Waar: MiXl (Martiniplein 11, Sneek)

 

 

Gebruik Visuals! Een krachtig middel om ervoor te zorgen dat jouw verhaal begrepen én onthouden wordt. Je laat de kern van je verhaal letterlijk zien, je zoekt de essentie op en laat de rest voor wat het is.  Plannen worden leesbaar en presentaties levendig. Je boodschap komt kraakhelder over en de neuzen gaan dezelfde kant op. Tijdens deze inspirerende praktische Labsessie:

    • Ontdek je de impact van visueel communiceren en wat dit voor jou kan betekenen;
    • Leer je hoe je visuals zinvol en gemakkelijk kan toepassen;
    • Leer je de eerste tekentechnieken en ervaar je dat iedereen kan tekenen;
    • Heb je een start gemaakt met het maken van je eigen visuele bibliotheek die je meteen kan toepassen in je werk of ander doeleinden.

Kosten

Tijdens de Verbuilding Summer kun je op een aantrekkelijke manier kennismaken met 'ZEG 'T VISUEEL'. De kosten zijn € 112,-, maar als je gebruik maakt van de ‘Snelle Jelle korting' door je voor 1 juni aan te melden,  betaal je maar € 95,-. Het bedrag is exclusief BTW, inclusief trainingsmateriaal, koffie en thee.

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK, WE ZITTEN VOL!