Loslaten en vasthouden

Loslaten en vasthouden

Denk je er ook al eens stiekem over na? Wat wil je na de Corona-crisis loslaten en vasthouden? 

Wat wil je als organisatie of team na de Corona-crisis loslaten en vasthouden? De Corona-crisis brengt veel frustratie met zich mee in ons dagelijks werk. Toch zien we ook dat de crisis voor positieve ontwikkelingen en inzichten zorgen. Je voert werkzaamheden wellicht op een andere manier uit die effectiever of efficiënter blijken te zijn. Wat zie je nu om je heen wat je wil vasthouden als de crisis straks achter de rug is? En wat wil je vooral weer loslaten? Wat wil je terug van voor de crisis en wat wil je binnen je organisatie of team versterken?

Nu al over nadenken? Het lijkt misschien wat vroeg. Maar voor je het weet zit je straks weer vast in  oude routines. Door er juist nu al aandacht voor te hebben, vergroot je de kans dat je essentiële zaken echt vangt en kan borgen. Verbuildinglab maakt visuele sjablonen, waarmee teamleden hun ervaring en ideeën kunnen inventariseren. Met de sjablonen kun je vervolgens op een gestructureerde wijze het gesprek met elkaar voeren. Tevens verzorgt Verbuildinglab interactieve sessies waarbij we een gezamenlijk beeld creëren in het loslaten en vasthouden. En sessies waarbij we het team versterken door bijvoorbeeld gedragen kernwaarden vast te stellen of teamvaardigheden te trainen in onzekere situaties. Deze sessies kunnen ook online plaatsvinden.

Interessant en wil je meer weten?  Neem vrijblijvend contact op met verbuildinglab en we kijken of we wat voor elkaar kunnen betekenen.

FacebookLinkedIn