“Let’s get visual” week

"Let's get visual" week

Dompel jezelf onder in de wereld van zakelijk visueel communiceren

Barst je op het werk van de goede ideeën en plannen? Merk je ook dat collega's je ideeën niet altijd begrijpen als je erover vertelt? En dat de ideeën al snel in de vergetelheid raken? Leer het Visueel te zeggen! Je verhaal komt dan tot de kern, wordt begrepen en blijft hangen. Verbuildinglab organiseert naast de sessie 'Zeg 't Visueel' nu ook de "Let's get visual" week.

Tijdens deze week kun je de verdieping opzoeken rondom het visueel communiceren. Daarbij bepaal jezelf wat en hoeveel je wil leren. Volg één, twee of drie verdiepende trainingen en zorg ervoor dat jij je skills in het zakelijk visueel communiceren uitbreid.

Tijdens de "Let's get visual" week worden de volgende verdiepingssessies aangeboden:

Dinsdag 9 juli | ZEG 'T MET EEN POWERFLAP - Leer groots tekenen op- en presenteren met de flipover.

Donderdag 11 juli | ZEG 'T VISUEEL OP JE WERK - Leer visuele notities te maken en visueel te overleggen op je werk.

 

Praktisch:
Druk op de link voor meer informatie over de sessies. Neem deel aan één, twee of alle drie de sessies. De sessies worden gehouden bij Verbuildinglab in Easterwierrum. Om deel te nemen aan de sessie(s) moet je wel de basis van het visualiseren onder de knie hebben. Heb je dit nog niet? Geen probleem, op 24 mei en 25 juni 2019 organiseert Verbuildinglab de basissessie "Zeg 't Visueel".

 

In-company

Organiseer je de sessies liever In-company? Dat is mogelijk! Informeer bij Verbuildinglab voor de mogelijkheden (info@verbuildinglab.nl).