Combineer met Spooky Submarine

Combineer met Spooky Submarine

Maakje teamuitje compleet met Verbuildinglab en een Escape

Combineer met Spooky Submarine

Ben je bij Verbuildinglab te gast voor een sessie en wil je meer? Combineer je bezoek aan Easterwierrum dan met een ontsnapping uit de Escaperoom de Spooky Submarine en maak je (team)uitje helemaal compleet.

Bij Verbuildinglab kun je verschillende sessies volgen met je team. Wat dacht je van een basistraining Visualiseren? Je leert dan de grondbeginselen van het (zakelijk) visueel communiceren. Ben je opzoek naar een gezonde portie teambuilding? Doe dan eerst een sessie LEGO® SERIOUS PLAY® bij Verbuildinglab, waarbij je de krachten en samenwerking binnen je team ontdekt. Hoe gaaf is het dan om vanuit de nieuwe inzichten te ontsnappen uit de Spooky Submarine. Of wellicht wil je eens flink ‘Out of the Box’ brainstormen aan de hand van een vraagstuk wat bij jullie speelt? Wij zorgen ervoor dat je een creatiever brein krijgt, die nieuwe inzichten en oplossingen oplevert rondom het vraagstuk. Of willen jullie je improvisatievermogen een boost geven? Realiseer dit dan met een workshop theatersport. En met deze improvisatie- en creatieve skills weet jij vast binnen no time te ontsnappen uit de Spooky Submarine.

In de Spooky Submarine ontdek je het tragische verhaal van Lola en haar geliefde, die naar zee werd gestuurd. Jullie gaan op onderzoek uit in een onderzeeër waarin vreemde dingen gebeuren. Maar zijn jullie daar wel alleen? En weten jullie op tijd te ontsnappen?

Informeer vrijblijvend naar deze en andere mogelijkheden bij Verbuildinglab (info@verbuildinglab.nl of 06-11132495) of neem een kijkje op de site van Verbuildinglab www.verbuildinglab.nl. Meer weten over de Spooky Submarine? Kijk op www.townshipescape.nl.