Zeg ’t visueel met de Ipad

Zeg 't visueel met de Ipad

Leer in no time digitaal te tekenen met het programma Procreate op de Ipad

Heb je het zakelijk visueel tekenen met stift en papier onder de knie en sta je te popelen om het geleerde ook digitaal toe te passen? Sluit dan vrijdag 17 november aanstaande aan bij de training “Zeg ’t visueel met de IPad”. Je leert het tekenprogramma Procreate kennen en ontdekt en ervaart de voordelen van het digitaal tekenen. Binnen een dag maak je je de belangrijkste vaardigheden van het digitaal tekenen met de app Procreate eigen.

Aan het digitaal tekenen zitten veel voordelen vast. Een visual of praatplaat bouw je makkelijker op, je kan net even iets strakker tekenen en met gemak pas je zaken aan en voer je correcties uit. De app Procreate heeft verschillende snufjes die het (digitaal) tekenen eenvoudig maken en ervoor zorgen dat je sneller kan tekenen dan met stift en papier.

 

Wat leer je tijdens de training?

  • Je leert het programma Procreate kennen, je leert de belangrijkste functies van de app te gebruiken;
  • Je leert hoe je een visual/plaat in Procreate makkelijk kan opbouwen (technisch en creatief) en later weer kan aanpassen;
  • Je wordt voorzien van verschillende handige tips wat het digitaal tekenen nog makkelijker maakt en de IPad je beste vriend wordt;
  • Je leert hoe je visuals kan importeren en exporteren.

 

Voor wie is deze training?

Voor de beginnend IPad/Procreate gebruiker. Je hebt je eerste tekenmeters al op papier gemaakt en wil nu graag de stap naar het digitaal tekenen zetten. Je wil je eigen digitaal getekende visuals graag gebruiken in verslagen of bijvoorbeeld PowerPoint presentatie.

 

Praktisch

  • De training vindt plaats op maandag 27 november. We starten om 9.30 en ronden de dag om 16.00 uur af.
  • De training zal plaatsvinden in/of omgeving Sneek Leeuwarden.
  • Voor de training heb je een eigen IPad, IPencil en de app Procreate nodig. Zorg ervoor dat je deze voor de training op je IPad geïnstalleerd hebt.
  • De kosten voor deze training bedragen € 325,- per persoon. De prijs is inclusief koffie/thee en lunch, exclusief BTW.

 

AANMELDEN