Zeg ’t met een Praatplaat

Sessie 'Zeg 't met een Praatplaat'

Meld je alvast aan en ontvang 'Snelle Jelle korting'!

Hoe kun je de visuals nog krachtiger maken? En hoe maak je van losstaande visuals een samenhangende praatplaat waarmee mensen meeneemt in jouw verhaal? Tijdens de Labsessie ‘Zeg ’t met een Praatplaat’ komt het allemaal aan de orde!

Tijdens deze Labsessie krijg je 10 vuistregels aangereikt om je visuals meer impact te geven. Hoe krijg je meer diepte in je visuals? Hoe breng je ordening aan? Hoe kun je je handschrift verbeteren en variëren? Vervolgens gaan we deze en andere visuele technieken combineren in een Praatplaat. Met behulp van je eigen Praatplaat neem jij mensen straks mee in jouw verhaal. Je boodschap wordt begrepen en blijft hangen!

Tijdens de sessie leer je:

  • Het toepassen van vijf stappen om te komen tot een praatplaat met impact;
  • De verschillende variaties in hoe je een praatplaat kan opbouwen;
  • Van losse visuals een samenhangend verhaal maken;
  • Niet alleen aandacht te hebben voor het tekenen, maar ook je doelgroep te doorgronden.

 

Praktisch

De sessie vindt plaats op vrijdag 25 september 2020 van 9.00 tot 15.30 uur. De sessie vindt plaats bij Lokaal 55 in Sneek. De sessie wordt Corona-proof gegeven, daarbij worden de RIVM richtlijnen gehanteerd. Om mee te doen aan deze sessie moet je de basis van het visueel tekenen onder de knie hebben. Dit leer je tijdens de sessie ‘Zeg ’t visueel’ die door Verbuildinglab op verschillende momenten in 2020 wordt aangeboden. Heb je deze sessie al gevolgd? Dan kun je meteen aan de slag met 'Zeg 't met een Praatplaat'. Het kan ook zijn dat je de basis van het maken van visuals al ergens anders hebt geleerd. In overleg kijken we dan of dit voldoende is om meteen met de Praatplaat aan de slag te gaan.

 

Kosten

De kosten voor de training 'Zeg 't met een Praatplaat' zijn € 275,-. Maar als je gebruik maakt van de ‘Snelle Jelle’ aanmelding, door je voor 15 september 2020 aan te melden, betaal je maar € 245,-.

Alle bedragen zijn inclusief trainingsmateriaal, koffie en thee en lunch, exclusief BTW.

 

In-company

Organiseer je de sessie 'Zeg 't met een Praatplaat' liever In-company? Dat is mogelijk! Informeer bij Verbuildinglab voor de mogelijkheden (info@verbuildinglab.nl).

AANMELDEN