Visualiseer m’n hersenspinsels

Visualiseer m'n hersenspinsels

Korte, krachtige online kennismakingstraining in visueel communiceren

Heb jij ook altijd ideeën in je hoofd? Of is het nu soms extra druk in je hoofd door zorgen rondom de Coronacrisis? Of wil je juiste wat orde scheppen in dat monsterproject waar je mee bezig bent? Je gedachten, ideeën of zorgen visualiseren helpt je om je hoofd leeg te maken en je hersenspinsels concreet te maken.

“Maar ik kan niet tekenen” hoor ik je zeggen. In deze korte en krachtige online kennismakingstraining met het visualiseren, laat ik je zien en ervaren dat ook jij kan tekenen. Zo kom je tot de kern van je lumineuze ideeën en zitten ze niet langer meer gevangen in je hoofd, maar zijn ze zichtbaar op papier.

 

Praktisch:

De training wordt online gegeven kun je dus volgen vanuit huis. De training duurt ongeveer 1,5 uur. Er is ruimte voor 6 deelnemers in de groep. Zo houden we het online overzichtelijk en is er veel ruimte voor feedback. Hieronder de mogelijkheid tot inschrijven.

De kosten van deze kennismakingstraining zijn € 35,- (exclusief BTW).

Wil je het niet bij een kennismaking laten, maar wil je meteen de gehele basis van het visualiseren onder de knie krijgen? Dat kan met "Zeg 't Visueel online".

AANMELDEN