Online “Verfris m’n Visual(skills)”

Online "Verfris m'n Visual(skills)"

Kneed je stiften weer warm en werk aan je visuele skills

Heb je een tijdje terug “Zeg ’t Visueel” bij Verbuildinglab gevolgd? Of heb je ergens anders de basis van het zakelijk visueel communiceren je eigen gemaakt. Het kan bijna niet anders dan dat je enthousiast was toch? Vol goede moed ging je naar huis om te oefenen en te blijven tekenen, je had immers ontdekt dat zakelijk visueel communiceren werkt! Maar wellicht zijn je stiften door de waan van de dag in je tas gebleven? Daar zul je vast van balen. Door de Coronacrisis hebben we nu een hele andere dagindeling en ontstaat er wellicht meer tijd om het visualiseren weer op te pakken. Hoog tijd om je stiften opnieuw warm te kneden en je visuele skills te verfrissen. Verbuildinglab helpt je daar graag bij en biedt het programma “Verfris m’n Visual(skills)” aan.

 

Wat ga je leren en doen?

  • We starten met het kneden van de stiften, een korte opfrissing van wat je al geleerd hebt;
  • Samen kijken we waar je nu staat en waar je de focus op wil leggen;
  • Je maakt een verdieping in je visuele skills;
  • Je visuele woordenboek krijgt meer vorm en een opfrisbeurt door te werken aan visuals in ‘snelle’ varianten (visuals die je snel kan tekenen) en ‘spetter’ varianten (de ‘gelikte’ varianten);
  • Je leert creatiever te tekenen;
  • Je maakt je ander tekenstijlen eigen;
  • Je verbetert je schrijven.

 

Praktisch

Gezien de Corona crisis is het niet wenselijk om de training in groepsvorm te geven. Vandaar dat we het anders gaan doen! Het verfrissen bestaat uit zeven contactmomenten, drie keer videobellen (ongeveer een half uur per keer) en vier keer input en feedback via de mail. Bij alle zeven stappen krijg je een stukje theorie mee en een opdracht om mee aan de slag te gaan.

De kosten van deze zeven stappenreeks “Verfris m’n Visual (skills)” zijn € 235,- (exclusief BTW).

Hieronder de mogelijkheid tot inschrijven. Na het verwerken van de inschrijving, maken we samen een planning voor de zeven stappen die voor beide partijen haalbaar is.

AANMELDEN