Intake authentiek presenteren

Intakeformulier ter voorbereiding van een presentatiecoachsessie of traject.

 

Wat goed dat je interesse hebt om aan je presentatievaardigheden te willen werken. Wellicht kijk je er naar uit om je presentatievaardigheden te verbeteren of misschien vind je het spannend om hiermee aan de slag te gaan.

Mijn naam is Symen Sjoerd de Vries en vanuit Verbuildinglab help ik je graag in je zoektocht naar jouw authentieke presentatiestijl. Misschien staat er binnenkort een presentatie op de agenda waar je naartoe werkt of misschien wil je je presentatievaardigheden gewoon boost geven en ontspanner voor een groep staan.

Voordat we besluiten om aan de slag te gaan, wil ik je vragen om onderstaand formulier in te vullen. Ik krijg dan een beeld van je coachvraag en kan een voorstel doen hoe we dit aan kunnen vliegen en wat hier de kosten van zijn. Binnen een week ontvang je een voorstel en als we beide akkoord zijn kunnen we aan de slag.

Intakeformulier

* Hoe leef je naar een presentatie toe, wat roept het geven van een presentatie op, wat gaat goed tijdens een presentatie, wat zou je willen verbeteren?
Meerdere antwoorden mogelijk