Intake authentiek presenteren

Intakeformulier ter voorbereiding van een presentatiecoachsessie of traject.

 

Wat goed dat je gemotiveerd bent om aan je presentatievaardigheden te willen werken. Wellicht kijk je er naar uit om je presentatievaardigheden te verbeteren of misschien vind je het spannend om hiermee aan de slag te gaan. Bedenk dan dat een beetje spanning voelen oké is.

Mijn naam is Symen Sjoerd de Vries en vanuit Verbuildinglab help ik je graag in je zoektocht naar jouw authentieke presentatiestijl. Misschien staat er binnenkort een presentatie op de agenda waar je naartoe werkt of misschien wil je je presentatievaardigheden gewoon boost geven en ontspanner voor een groep staan.

Voordat we  aan de slag te gaan, wil ik je vragen om onderstaand formulier in te vullen. Ik krijg dan een beeld van je coachvraag. Tijdens de presentatietraining kunnen we hier dan ook gericht mee aan de slag gaan. Alvast bedankt voor het invullen. We zien elkaar tijdens de training, ik kijk er naar uit.

Intakeformulier

* Hoe ziet je voorbereiding eruit en hoe leef je naar een presentatie toe, wat roept het geven van een presentatie op, wat gaat goed tijdens een presentatie, wat zou je willen verbeteren?
Meerdere antwoorden mogelijk